
4 min
Kokie trys pigūs produktai verti karaliauti ant kasdienio stalo? Pataria dietistė V. Kurpienė
„Žiemą, kai tamsu, šalta ir siaučia virusai, būtų tiesiog nuodėmė į savo meniu neįtraukti raugintų kopūstų“, – teigia V. Kurpienė.
„Žiemą, kai tamsu, šalta ir siaučia virusai, būtų tiesiog nuodėmė į savo meniu neįtraukti raugintų kopūstų“, – teigia V. Kurpienė.
Kaip pasiruošti šventėms, kad Kūčių ir Kalėdų stalas būtų gausus, skanus ir gražus, tačiau nepriaugtume papildomų nereikalingų kilogramų?
Be jokio gailesčio reikėtų išmesti mėsos pusgaminius.
Padidink raides, spausdamas ant aA raidžių ikonėlės straipsnio pradžioje. Perskaitei lengviau? Paremk!