
9 min
Dietistė V. Kurpienė: drąsiai ruoškite tradicinius šeimos patiekalus, nepaisydami „sveikumo“
Kaip pasiruošti šventėms, kad Kūčių ir Kalėdų stalas būtų gausus, skanus ir gražus, tačiau nepriaugtume papildomų nereikalingų kilogramų?
Kaip pasiruošti šventėms, kad Kūčių ir Kalėdų stalas būtų gausus, skanus ir gražus, tačiau nepriaugtume papildomų nereikalingų kilogramų?
Ką daryti, kad dar iki švenčių neįvarytume savęs į kampą?
Voveraitės – vasaros grybai. Siūlome skanų ir paprastą, tradicinį jų paruošimo receptą.
Apie barokinę valgymo kultūrą Vilniaus universitete – iš Vilniaus jėzuitų kolegijos 1710–1723 m. dienoraščio.
Rimtai apie paprastus dalykus, kurie gyvenime pasirodo besą svarbiausi.
Spausk ant garsiakalbio ir klausyk. Išklausei? Patiko? Gali prisidėti paremdamas.