
Naminiai Kaziuko riestainiai – pigu, skanu, nesudėtinga
Naminiai riestainiai gaminami iš labai paprastų ingredientų, dažniausiai visuomet turimų namuose.
Naminiai riestainiai gaminami iš labai paprastų ingredientų, dažniausiai visuomet turimų namuose.
Rinkitės kuo lengviau virškinamą, kokybišką, daug maisto medžiagų turintį maistą ir nepamirškite vandens.
Duoną tyrinėjantys specialistai pasaulyje priskaičiuoja šimtus duonos rūšių, o pirmoji duona Lietuvoje iškepta prieš 3500 metų.
Kaip pasiruošti šventėms, kad Kūčių ir Kalėdų stalas būtų gausus, skanus ir gražus, tačiau nepriaugtume papildomų nereikalingų kilogramų?
Kalbant apie lietuviškas gastronomines tradicijas, svarbiausia, kad išliktų platesnis tradicijos matymo laukas.
Didžiausią paklausą Mėmelyje, Karaliaučiuje, Tilžėje turėjo silpnai šaltai parūkytos vytintos stintos, kurios pasižymėjo išskirtiniu skoniu.
Kūčių valgiai mus moko supratimo, kad visa, kas reikalinga mums išlikti, yra čia pat, šalia mūsų, mūsų žemėje, mūsų miške.
„Bernardinų“ redakcijos žmonės dalijasi receptais patiekalų, kurie ne kartą išbandyti, gaminami ir ragaujami jau ne vienus metus.
Pasidalink su kitais naudodamasis patogiais mygtukais straipsnio pradžioje. Ir nepamiršk paremti!