
Kuo nustebinti visko ragavusius tėčius? Trys išskirtinių mėsainių receptai
Virtuvės šefas kviečia tėčius palepinti neeiliniais mėsainiais, kurie leis mėgautis restorano lygio patiekalu.
Virtuvės šefas kviečia tėčius palepinti neeiliniais mėsainiais, kurie leis mėgautis restorano lygio patiekalu.
Skirtingai nei marinuojant mėsą, kepimui ruošdami žuvį nepadauginkite prieskonių.
Sekmadienį dėmesiu apdovanosime mamas, o vienas meilę ir rūpestį parodančių gestų gali būti ir šventiniai pusryčiai.
Deja, Lietuvos gyventojai vis dar dažniau linkę rinktis mažos maistinės vertės produktus.
Bananai puikiai tinka ne tik desertams, bet ir pikantiškiems patiekalams ruošti.
Kristaus prisikėlimo ir Velykų šventės sąsaja su maistu galinga ir amžina.
Vienas didžiausių galvosūkių po Velykų – ką daryti su margučiais, ar galima juos valgyti?
Vaisius ir daržoves rekomenduojama valgyti prieš pagrindinį patiekalą, o desertų reikėtų skanauti kuo mažiau.
Skaitykite ir ateityje skirdami kad ir nedidelę sumą mūsų darbui tęsti.