
Kuo nustebinti visko ragavusius tėčius? Trys išskirtinių mėsainių receptai
Virtuvės šefas kviečia tėčius palepinti neeiliniais mėsainiais, kurie leis mėgautis restorano lygio patiekalu.
Virtuvės šefas kviečia tėčius palepinti neeiliniais mėsainiais, kurie leis mėgautis restorano lygio patiekalu.
Skirtingai nei marinuojant mėsą, kepimui ruošdami žuvį nepadauginkite prieskonių.
Sekmadienį dėmesiu apdovanosime mamas, o vienas meilę ir rūpestį parodančių gestų gali būti ir šventiniai pusryčiai.
Bananai puikiai tinka ne tik desertams, bet ir pikantiškiems patiekalams ruošti.
Kišas – klasikinės prancūzų virtuvės patiekalas, tinkamas tiek pietums, tiek vakarienei.
Jei kovo mėn. minėsite Paukštienos dieną, mėsos technologas siūlo išbandyti šių, savaitgalio pietums itin tinkančių, patiekalų receptus.
Naminiai riestainiai gaminami iš labai paprastų ingredientų, dažniausiai visuomet turimų namuose.
„Tabaka“ – tai svieste specialioje keptuvėje kepama marinuota vištos išklotinė, uždengta lėkšte arba plokščiu dangčiu ir paslėgta svoriu.
Vykdome technologijų atnaujinimo darbus. Atsiprašome dėl galimų sutrikimų.
Norite prisidėti prie pokyčių?