
< 1 min
Istorinė Lietuvos virtuvė
Ši knyga – tai kulinarinė kelionė po Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės istoriją.
Ši knyga – tai kulinarinė kelionė po Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės istoriją.
Laikau Jus Kolega, nes man, kaip ir Jums yra įdomi istorija.
Susitikę su mokslininku R. Laužiku virtuvėje, gaminome trijų skirtingų laikotarpių – gotikos, renesanso ir baroko – patiekalus.
Ar neklystame Lietuvos kulinarines tradicijas siedami su bulviniais patiekalais ir rūkytais mėsos gaminiais?
Pabandysime aptarti, kaip informacinis ir komunikacinis požiūriai keičia mūsų, tinklaveikos žmonių, ryšius su praeitimi.
Pasidalink su kitais naudodamasis patogiais mygtukais straipsnio pradžioje. Ir nepamiršk paremti!