
Apie cepelino dydžio virtinius ir kelią nuo archeologijos į komunikaciją. Pokalbis su prof. R. Laužiku
Kalbant apie lietuviškas gastronomines tradicijas, svarbiausia, kad išliktų platesnis tradicijos matymo laukas.
Kalbant apie lietuviškas gastronomines tradicijas, svarbiausia, kad išliktų platesnis tradicijos matymo laukas.
Su litvakų kulinarijos paveldo puoselėtoja, tradicinės žydų virtuvės žinove ponia Riva – apie Lietuvos žydų kulinarinį palikimą.
Su diplomate H. Kobeckaite ir Trakų karaimų bendruomenės nare M. Rajeckiene gaminame tradicinius kibinus pagal šeimos receptą.
Su etnokultūrinio muziejaus „Lietuvos totoriai“ įkūrėja L. Gaidukevičiene – apie Lietuvos totorių kulinarinį palikimą.
Aš galiu didžiuotis – mūsų šeimoje duonos raugas nebuvo prapuolęs, sako senojo duonos kepimo meistrė V. Viskontienė iš Kretingos.
Daugelį šimtmečių trukusi lietuvių ir žydų kaimynystė tebeatsispindi tautų virtuvėje.
Armėnai nemėgsta valgyti vieni, todėl visuomet kviečia prie stalo.
Pasakojimas apie Graikijos virtuvę ir tradicinių kalėdinių graikiškų saldėsių receptas.
Įsivaizduokite, vieną dieną Jus pasiekia tokia žinia –
dėl finansinių sunkumų „Bernardinai.lt“ stabdo savo veiklą.
Darome viską, kad taip neatsitiktų, bet mums reikia Jūsų pagalbos.
Paremkite dabar, kad galėtumėte skaityti „Bernardinai.lt“ ir rytoj.