
Kūčių stalui silkė kitaip: galima derinti ir su uogiene
Skamba neįtikėtinai, tačiau silkę galima derinti ir su aviečių, spanguolių, bruknių uogienėmis.
Skamba neįtikėtinai, tačiau silkę galima derinti ir su aviečių, spanguolių, bruknių uogienėmis.
Kaip pasiruošti šventėms, kad Kūčių ir Kalėdų stalas būtų gausus, skanus ir gražus, tačiau nepriaugtume papildomų nereikalingų kilogramų?
Ką daryti, kad dar iki švenčių neįvarytume savęs į kampą?
Su litvakų kulinarijos paveldo puoselėtoja, tradicinės žydų virtuvės žinove ponia Riva – apie Lietuvos žydų kulinarinį palikimą.
Istorijoje teigiama, kad Lietuvos žydai suvalgydavo bent po vieną silkę kasdien.
Tokie patys per kiekvienas Kūčias bei Kalėdas silkių receptai ir keli kūrybiškai išaugę iš pirmtakų. Pabandykite.
Apie barokinę valgymo kultūrą Vilniaus universitete – iš Vilniaus jėzuitų kolegijos 1710–1723 m. dienoraščio.
Rimtai apie paprastus dalykus, kurie gyvenime pasirodo besą svarbiausi.
Vykdome technologijų atnaujinimo darbus. Atsiprašome dėl galimų sutrikimų.
Norite prisidėti prie pokyčių?