
24 min
Šeimos skonių istorija. Žydiškas silkių kapotinis – foršmakas
Su litvakų kulinarijos paveldo puoselėtoja, tradicinės žydų virtuvės žinove ponia Riva – apie Lietuvos žydų kulinarinį palikimą.
Su litvakų kulinarijos paveldo puoselėtoja, tradicinės žydų virtuvės žinove ponia Riva – apie Lietuvos žydų kulinarinį palikimą.
Istorijoje teigiama, kad Lietuvos žydai suvalgydavo bent po vieną silkę kasdien.
Tokie patys per kiekvienas Kūčias bei Kalėdas silkių receptai ir keli kūrybiškai išaugę iš pirmtakų. Pabandykite.
Apie barokinę valgymo kultūrą Vilniaus universitete – iš Vilniaus jėzuitų kolegijos 1710–1723 m. dienoraščio.
Rimtai apie paprastus dalykus, kurie gyvenime pasirodo besą svarbiausi.