
Lėkštėje kvepia Italija – gaminame „spagetti all’Amatriciana“
Lietuvoje gyvenantis italas D. Gulla sako, kad skanaus maisto tvirtove vadinamą Italiją galima nesunkiai susikurti kiekvienoje virtuvėje.
Lietuvoje gyvenantis italas D. Gulla sako, kad skanaus maisto tvirtove vadinamą Italiją galima nesunkiai susikurti kiekvienoje virtuvėje.
Libanietiška tabulė – svarbiausias patiekalas ant stalo, atskleidžiantis šeimininkės kruopštumą ir jos sodo daržovių kokybę.
17 metų Lietuvoje gyvenantis Germanas pažintį su Meksikos virtuve siūlo pradėti nuo paprasto, bet meksikiečių itin mėgstamo patiekalo.
Musulmonų dvasininkas – apie susipynusią tautų istoriją, kartu kovotus mūšius ir religines tradicijas.
Su etnokultūrinio muziejaus „Lietuvos totoriai“ įkūrėja L. Gaidukevičiene – apie Lietuvos totorių kulinarinį palikimą.
Skaitykite ir ateityje skirdami kad ir nedidelę sumą mūsų darbui tęsti.