
Mėsos kukuliai – visame pasaulyje
Ekspertė dalijasi patarimais, kaip mėsos kukulius kiekvieną kartą pagaminti itin gardžiai.
Ekspertė dalijasi patarimais, kaip mėsos kukulius kiekvieną kartą pagaminti itin gardžiai.
Duoną tyrinėjantys specialistai pasaulyje priskaičiuoja šimtus duonos rūšių, o pirmoji duona Lietuvoje iškepta prieš 3500 metų.
„Tabaka“ – tai svieste specialioje keptuvėje kepama marinuota vištos išklotinė, uždengta lėkšte arba plokščiu dangčiu ir paslėgta svoriu.
Lietuvoje gyvenantis italas D. Gulla sako, kad skanaus maisto tvirtove vadinamą Italiją galima nesunkiai susikurti kiekvienoje virtuvėje.
Libanietiška tabulė – svarbiausias patiekalas ant stalo, atskleidžiantis šeimininkės kruopštumą ir jos sodo daržovių kokybę.
17 metų Lietuvoje gyvenantis Germanas pažintį su Meksikos virtuve siūlo pradėti nuo paprasto, bet meksikiečių itin mėgstamo patiekalo.
Kalbant apie lietuviškas gastronomines tradicijas, svarbiausia, kad išliktų platesnis tradicijos matymo laukas.
Su litvakų kulinarijos paveldo puoselėtoja, tradicinės žydų virtuvės žinove ponia Riva – apie Lietuvos žydų kulinarinį palikimą.
Pasidalink su kitais naudodamasis patogiais mygtukais straipsnio pradžioje. Ir nepamiršk paremti!